Binära Optioner Signaler

Binära optioners signaler är experternas rekommendationer som är en enkel regel som handlaren kan gå efter. De är en form av professionella rekommendationer för näringsidkare som kanske inte själva har den kompetens som krävs eller har tid att göra en analys av finansiella tillgångar. För mer info om signaler och signalgivare i binära optioner, läs resten av vår artikel under listan över de bästa signalleverantörerna.

Vi har granskat många signalleverantörer men har bestämt oss för att bara rekommendera några av dem. Våra läsare kan se alla de varumärken som vi någonsin har testat i listan nedan. Endast en del av dem rekommenderas. Vi stöder gratis tjänster, med automatisk leverans om möjligt och viktigast av allt, endast tjänster där vi har kunnat verifiera resultaten.

 • Mäklare
 • Minsta
  insättning
 • Minsta
  investering
 • Max. avkastning
 • Betyg
 • Handel
 • Binära mäklarrecensioner

binary-option-robot_398x62Signaler som en metod för att öka vinsterna

För en vanlig investerare i binära optioner, kvarstår frågan – hur man upptäcker handelsmöjligheter och tjänar pengar. Två grundläggande verktyg är fundamental och teknisk analys. Fundamental analys är då man tittar på långsiktiga faktorer som påverkar tillväxt, såsom pris-tal, likviditetsanalys, kapitalstruktur osv… Den tekniska analysen bygger på tanken att olika mönster kan upptäckas i grafer som berättar om framtida förändring av priset.

För att förstå och tillämpa dessa två typer av analys, behövs många års erfarenhet. Signaler kan hjälpa de näringsidkare som inte har tid att gå in i djup analys. Experter och yrkesverksamma skapar möjliga scenarier och bildar rekommendationer som hjälper handlarna bestämma vad de ska göra. I de flesta fall får handlaren rekommendationer om lösenpriset, utgångna tidpunkten för optioner och riktningen näringsidkaren bör välja i handelssystemet för sin placering. Eftersom signalen kommer från en expert på handel, är sannolikheten för en framgångsrik handel mycket högre än när handlaren placerar på egen hand.

BinaryOptionRobot Top Banner

Hur kan Handlare Dra nytta av Signaler?

Det finns flera sätt att leverera signaler till kunder

 • Textsignaler kan enkelt kopieras in i handelssystemet, med handel som placerats efteråt.
 • Om signalen är i form av en programvara/datorinstruktion, är allt som behövs att klicka på knappen och systemet kommer att placera handeln direkt.
 • Om den binära signalen matas direkt till handelssystemet, kallas tjänsten “auto-handel”. Det är bra att veta att det inte finns något behov av att placera affärer om man väljer att använda programvara för binär auto-handel, eftersom allt sköts automatiskt av programvaran. Med automatisk handel matas binära optionssignaler automatiskt in i systemet med vissa leverantörer, medan de som är mer användarvänliga gör det från serversidan, så näringsidkare behöver inte ens ladda ner systemet för att göra det.

Tidigare var det vanligt att betala för signaltjänster, men allteftersom branschen för binära optioner växer, ser vi att fler och fler av dessa tjänster blir gratis. Glöm inte att binära optionssignaler löper ut efter en viss tid. Signaler kan även levereras genom notifikationer, SMS, e-post och genom direkta signaler via programvara.

Hur formas Binära Signaler?

Signaler kan skapas på grundval av teknisk och fundamental analys. Auto-handel använder oftast någon form av indikatorer och olika trendlinjer i sina strategier, eftersom dessa är de enklaste reglerna för datorn att förstå. Det finns många ekonomiska indikatorer som används av både handlare och algoritmhandel. Några av de mest populära är:

Handlare kan sköta detta själva när de behärskar marknadsanalysen, men det betyder inte att de inte kan dra nytta av signaler även i de fall de själva är experter. Signaler kan hjälpa handlare som vet hur man handlar väl, för att utöka sin portfölj, genom att öka det totala antalet avslut näringsidkare kan placera. Näringsidkaren kan bara analysera ett visst antal möjligheter själv, så signaler kan vara till hjälp för att täcka mer mark.

BinaryOptionRobot Top Banner

Binära Signaltyper

Binära optioners signalleverantörer är vaksamma när det gäller att tillhandahålla ett antal olika typer av signaler. Signaler kan baseras på nästan alla typer av underliggande tillgångar, som är allmänt tillgängliga, för att genomföra den binära handeln, inklusive forex, index och ett antal råvaror.

Det är absolut nödvändigt att binära optionssignaler och alternativ ska kategoriseras eller klassificeras i rader beroende på vilken typ av tillgång det är, som anges ovan. Det rekommenderas att binära optionssignaler bör användas i enlighet med den typ av tillgång du är intresserad av. Till exempel, om en näringsidkare har valt aktier och sedan använder Apple, Microsoft, Pepsi med flera, är detta troligtvis det mest lämpliga och det val som gäller för näringsidkaren.

Tryck & Agera Signaler

Det finns trycksignaler och agerasignaler. Med tryck-signaler, kan handlare få ett meddelande – detta är ofta signaler som måste åtgärdas vid en exakt tidpunkt. Med andra binära optionssignaltyper, såsom de gratis signaler som Fair Binary Options erbjuder handlare, väntar man på att priset ska nå den nivå som angetts och sedan agera enligt instruktionerna.

Naturligtvis, har båda dessa för-och nackdelar. Tryck-signaler har problemet att man måste se signalen för att kapitalisera på det omedelbart. Det kan emellertid vara mer tillförlitligt. Den andra typen är bättre eftersom det inte gör något om handlare missar det, så länge de inte missar nivån. Men eftersom de måste vänta på nivån, är det naturligt att väntandet kan vara ett problem och många variabler kan ändra nivån på priset som krävs för att handeln ska nås.

Signalleverantörer

En av de viktigaste aspekterna i världen för binär handel är att välja de mest erfarna och professionella tjänsteleverantörerna för binära optionssignaler inom branschen. Enligt den senaste statistiken, lyckas signaltjänster oftast nå vinst på över 65%. Vissa programvarulösningar för auto-handel med binära optioner försöker genomföra algoritmisk handel, men experter som kommer från finansiella institutioner visar sig fortfarande vara ett bättre val vid binära optioner. Läs mer om signaler här.

Binär Optionsrobot

För tillfället är det en handelsrobot som ger den bästa signaltjänsten, Binary Options Robot. Vi förstår att de inte är en strikt signalleverantör, men kostnaden är noll och manuell handel är också möjlig med de nya portföljfunktionerna och detta gör att det finns tillfälle att överväga denna som signalleverantör. Fair Binary Options försöker alltid att se till det bästa i branschen. I år fick Binary Options Robot hela två FBO-utmärkelser och lyckades bli den bästa Automatik & Signaler 2015. Det är därför de kan anses vara den rekommenderade tjänsten för det här året.

Prova Binary Options Robot här!

Lista med de bästa 10 mäklarna

 • Mäklare
 • Minsta insättning
 • Maximal avkastning
 • Recensioner
 • $250
 • -
 • CryptoRobot
 • iqoption logo small
 • $10
 • N/A
 • IQoption
 • etoro logo 200
 • €200
 • -
 • fxmasterbot logo small
 • $100
 • 89%
 • FXMasterBot
Ditt kapital kan komma att riskeras