FBO:s Utmärkelse för bästa mäklare i Sverige går till Banc De Binary
Siggy Fager
Årets Utmärkelse för bästa mäklare i Sverige går till Banc De Binary. Denna mäklare är mycket populär bland handlare från hela världen och har redan vunnit FBO:s utmärkelse för generellt bästa mäklare 2015. Under 2014 utmärktes de som den bäst reglerade mäklare och 2013 utsågs Banc De Binary till mäklaren med bästa kundservice. Denna utmärkelse... Läs mer
Årets Utmärkelse för bästa mäklare i Sverige går till Banc De Binary. Denna mäklare är mycket populär bland handlare från hela världen och har redan vunnit FBO:s utmärkelse för generellt bästa mäklare 2015. Under 2014 utmärktes de som den bäst reglerade mäklare och 2013 utsågs Banc De Binary till mäklaren med bästa kundservice. Denna utmärkelse för bästa mäklare i Sverige är ytterligare en bekräftelse på hur denna mäklare verkligen är en superb tjänsteleverantör för binära optioner. Banc De Binary ägs av Banc De Binary Limited och regleras av CySEC under nummer 188/30. Mäklaren är också noterad i registret för svenska Finansinspektionen. Detta ger extra säkerhet för alla aktörer som vill handla med denna fantastiska mäklare. Om Banc De Binary Banc De Binary är en av de mest respekterade och välkända mäklare som är känd för sitt etiska förhållningssätt gentemot företag. Denna mäklare har aldrig varit ansluten till några bedrägerier och är en av de bästa mäklarna på den globala marknaden. Handlare som väljer att göra en insättning med denna mäklare kan förvänta sig en hög avkastning på upp till 90% och samtidigt har de en minsta investering på endast 1€. Detta gör Banc De Binary till det bästa valet för alla typer av handlare, inklusive kompletta nybörjare. Banc De Binary erbjuder även lukrativa bonusar på upp till €10.000 som definitivt kommer att öka näringsidkarens likviditet. Den integrerade SpotOption-plattformen är mycket lätt att använda och har många användbara verktyg och funktioner, liksom många tillgångar, alternativtyper och utgångstider. Detta gör den binära handeln enklare och säkrare, eftersom en så stor portfölj ofta ger en bättre hantering av pengar. Dessutom finns Banc De Binarys webbplats och handelsplattform på svenska, vilket gör det till ett fantastiskt val för svenska kunder. Läs Banc De Binary överblick. FBO:s Utmärkelser etablerades med uppdraget att sammanföra handlare med mäklare, som fungerar bra ekonomiskt, de har infört nya fantastiska funktioner, och viktigast av allt, gjort sin verksamhet etisk och professionell. Denna utmärkelse är ett bevis på hur denna mäklare uppfyller all FBO:s högt ställda professionella krav.

FBO:s Utmärkelse för bästa mäklare i Sverige går till Banc De Binary

Årets Utmärkelse för bästa mäklare i Sverige går till Banc De Binary. Denna mäklare är mycket populär bland handlare från hela världen och har redan vunnit FBO:s utmärkelse för generellt bästa mäklare 2015. Under 2014 utmärktes de som den bäst reglerade mäklare och 2013 utsågs Banc De Binary till mäklaren med bästa kundservice. Denna utmärkelse för bästa mäklare i Sverige är ytterligare en bekräftelse på hur denna mäklare verkligen är en superb tjänsteleverantör för binära optioner.

Banc De Binary ägs av Banc De Binary Limited och regleras av CySEC under nummer 188/30. Mäklaren är också noterad i registret för svenska Finansinspektionen. Detta ger extra säkerhet för alla aktörer som vill handla med denna fantastiska mäklare.

Om Banc De Binary

Banc De Binary är en av de mest respekterade och välkända mäklare som är känd för sitt etiska förhållningssätt gentemot företag. Denna mäklare har aldrig varit ansluten till några bedrägerier och är en av de bästa mäklarna på den globala marknaden.

Handlare som väljer att göra en insättning med denna mäklare kan förvänta sig en hög avkastning på upp till 90% och samtidigt har de en minsta investering på endast 1€. Detta gör Banc De Binary till det bästa valet för alla typer av handlare, inklusive kompletta nybörjare. Banc De Binary erbjuder även lukrativa bonusar på upp till €10.000 som definitivt kommer att öka näringsidkarens likviditet.

fbo award

Den integrerade SpotOption-plattformen är mycket lätt att använda och har många användbara verktyg och funktioner, liksom många tillgångar, alternativtyper och utgångstider. Detta gör den binära handeln enklare och säkrare, eftersom en så stor portfölj ofta ger en bättre hantering av pengar. Dessutom finns Banc De Binarys webbplats och handelsplattform på svenska, vilket gör det till ett fantastiskt val för svenska kunder. Läs Banc De Binary överblick.

FBO:s Utmärkelser etablerades med uppdraget att sammanföra handlare med mäklare, som fungerar bra ekonomiskt, de har infört nya fantastiska funktioner, och viktigast av allt, gjort sin verksamhet etisk och professionell. Denna utmärkelse är ett bevis på hur denna mäklare uppfyller all FBO:s högt ställda professionella krav.

Ditt kapital kan komma att riskeras

Lista med de bästa 10 mäklarna

 • Mäklare
 • Minsta insättning
 • Maximal avkastning
 • Recensioner
 • $250
 • -
 • CryptoRobot
 • iqoption logo small
 • $10
 • N/A
 • IQoption
 • etoro logo 200
 • €200
 • -
 • fxmasterbot logo small
 • $100
 • 89%
 • FXMasterBot
Ditt kapital kan komma att riskeras