Fair Binary Options utsågs som vinnare i kategorin ‘Bästa Binära Hemsidan’ i iGB Awards 2014 & 2015 och de är med stolthet kortlistade igen i år!

Fair Binary Options har nu vunnit ett iGB-pris två år i rad. Under 2014 och 2015 har vår hemsida kallats för den Bästa Binära Hemsidan av industribevakare. Nu är vi nominerade ännu en gång – i kategorin av den Bästa Finansiella Hemsidan 2016. Denna nya kategorin för den Bästa Finansiella Hemsidan etablerades genom sammanslagningen av Binära och Forex. Att vara kortlistade tillsammans med de andra top 6 hemsidorna inom finansiell detaljhandel är en enorm ära och ger oss motivation till att fortsätta framåt och växa snabbare. Därför kommer vi att vara nöjda med att närvara på galan den 4:e februari. Nedan kan du se tillfället när vi mottog priset för Bästa Binära Hemsida förra året.


video-logo

Samtidigt som detta är en väldig ära, är det också ett stort ansvar. Våra kamrater som har erkänt oss med dessa priser, måste vi fortsätta att vara snabbare än andra sidor för att utklassa branschen som vi alltid gjort. Gentemot våra kunder är det viktiga ansvaret att behålla våra värderingar och grundläggande principer.

Vi försöker hjälpa handlare att få den bästa informationen, vi stödjer dem om de blivit lurade av en mäklare och vi hjälper dem aktivt i deras kamp att få tillbaka sina pengar. Vi vill också utbilda kunder så dom vet hur man undviker lurendrejare.

Detta banbrytande utförande, såväl som en samling av värderingar som vi står för vid drift av denna hemsida är huvudorsakerna till att Fair Binary Options tilldelades priset Bästa Binära Hemsida två år i rad. Medan priser är trevliga tycker vi samtidigt att det finns rum för förbättring gällande vår hemsida, såväl som i den binära optionsindustrin. Detta är anledningen till att 2015 var ännu ett år av förändring för Fair Binary Options, då vi försökte vara framåt och göra mer än vi gjort förut.

Vad är iGB Award och vad har den för betydelse?

iGB Awards är en speciell eventtillställning som ackompanjerar London Affiliate Conference som hålls varje år och som sammanför företag från onlinehandel och onlinespel. Att vinna ett iGB-pris är det mest prestigefyllda förverkligandet som Fair Binary Options kan uppnå eftersom juryn består av välkända exporter inom just deras fält.
igb-awards

Allteftersom som våra liv rör sig alltmer in i onlinevärlden, innebär det att det är ännu viktigare för binära optioners hemsidor att erbjuda besökarna sunda värderingar och relevant information för att göra deras aktivitet online så säker och användbar som möjligt. Fair Binary Options strävar efter att tillhandahålla de bästa och säkraste sätten för kunderna att få information om binär optionshandel och de binära optionstjänster som erbjuds.

Att uppmärksammas med ett iGB-pris är en bekräftelse på att vi levererar vårt löfte att göra allas handelsupplevelser så säkra och roliga som de bara kan bli. Att vi vunnit de två priserna för “Bästa Binära Hemsida” som någonsin utdelats och att nu kortlistats för det nya (och enda) priset Bästa Finansiella Hemsida visar på en stark följdriktighet som vi endast kunnat uppnå genom att följa en samling värderingar som är kärnan i allt som vi gör.

Fair Binary Options Värderingar

Vår hemsidas namn avslöjar till stor del vad vi står för. Då rättvisan ofta kan vara gäckande i den binära optionsindustrin, var detta en av de primära motivationerna till skapandet av denna hemsida samt dess utveckling under åren. Vi känner starkt att transparensen i den binära optionsindustrin kan förbättras och att vi aktivt ska kämpa för kundernas rättigheter. Våra värderingar består av transparens, rättvisa, och integritet.

Aktivt Hjälpa Kunder

Om en binär optionsmäklare nekat ett uttag till kund utan att följa rimlig affärspraktik, kliver vi in och hjälper kunden så fort vi blivit kontaktade och kan verifiera att kunden verkligen behöver assistans. Vi är obligerade och ärade att ge något tillbaka till den binära handelsgemenskapen utan kostnad.

“Vem som helst kan kontakta oss för att gå igenom ärendet och förhoppningsvis löser vi det omgående.”

Vi har en särskild E-postadress som övervakas dagligen av dedikerad personal, som ständigt har kontakt med mäklare och våra medlemmar för att försöka vara förhandlare mellan mäklare och handlare. Även om vi förstår att alla mäklare inte är reglerade, ser vi regulatorers beslut som en måttstock för acceptabelt beteende.

Vi understryker orättvisa utföranden som inte är täckt av nuvarande reglerande ramverk. Vi kontaktas ofta av mäklare som ber oss glömma deras dimmiga utföranden för att tillsammans göra affärer igen. Vi har alltid gjort avslag på sådana förslag eftersom vi vet att det enda sättet att göra denna industrin långvarigt hållbar är att kämpa för rättvisa.

Under senare halvan av 2015, har vi nått ut till 600 förfrågningar för att få assistans eller information. Det är nästan 4 stycken om dagen. Lyckligtvis, så har inte alla förfrågningar handlat om lurendrejare. Vår hängivna kundtjänst hjälper också till med andra problem och frågor som handlare har.

Öka transparensen inom industrin

Fair Binary Options

Vi försöker hjälpa individuella kunder efter de blivit lurade och detta är viktigt, men det är minst lika viktigt att se till att alla vet vilka tillhandahållare av binära optionstjänster som bör undvikas. På många sätt är förebyggande bättre än att försöka agera efter att lurendrejeriet utfördes. Det är därför vårt förslag för transparens är viktigt och detta driver designen för vår hemsida och dess innehåll.

Naturligtvis, så behöver kunder få veta vilka tjänster de bör undvika. För detta har vi utvecklat speciella element på vår hemsida. Vi har reguljärt publicerat våra erfarenheter genom recensioner, guider och poster, som beskriver vilka mäklare man ska undvika och hur man läser deras ofta vaga villkor och betingelser.

Våra omdömen inkluderar information om bonusregler, möjliga problem gällande omsättningskrav och information om uttag och insättning. Om vi tror att villkor och betingelser är ogynnsamma för handlare, speciellt inom bonusområdet, rapporterar vi sådant.

Vår stödsektion inkluderar, bortsett från många handelsrelaterade ämnen, också information om:

 • binära optioners lurendrejerier och sätt att undvika dem.
 • information om reglering inom binära optioner.
 • Klagomål om regulatorer
 • Klarläggning av bankalternativ.

Vårt innehåll inkluderar säkerhets- och transparensinformation som är fördelaktig för handlarna. Nyhetssektionen meddelar hela tiden handlare om ändringar angående handelsregler, regulatorregler och om fall av lurendrejerier inom binära optioner som vi arbetat med.

Värderingsdriven Webbutveckling

Under de senaste två åren har vi implementerat ett antal förändringar till vår design av vår hemsida för att få den att passa ihop med vårt uppdrag. Kunder är inte alltid så uppmärksamma som de borde vara. På många sätt förstår vi att många inte alltid agerar på grund av vaksamhet eller helt enkelt inte är kapabla att hitta informationen de söker.

Sprider vårt budskap världen över

Fair Binary Options Local Country Sites

2014, påbörjade vi en av de största omvandlingarna i Fair Binary Options historia. Hemsidan blev ett nätverk av flerspråkstjänst som expanderade vår kostnadsfria assistans för kundlurendrejerier och information till miljoner kunder runt om i världen som inte fullständigt behärskar Engelska. Vi har lagt till 17 lokaliserade versioner av Fair Binary Options och detta expanderade vår kundpool till mer än en biljon internetanvändare som inte är infödd Engelsktalande.

Vi kan se att detta gjort skillnad sedan uppsvinget i trafiken drivits av lokaliserade versioner av vår sida. Efterfrågan är fortfarande stark och vi får in många efterfrågningar angående hjälp från hela världen. Kunder från Sverige, Italien och Polen är bara några av de senaste fallen som vi sett rapporter ifrån gällande lurendrejerier där vi agerat genom icke-engelsk lurendrejerirapport.

Andra halvan av 2015 har vi adderat en ny engelsk sida speciellt förberedd för den nyzeeländska marknaden. Nya sidor på Rumänska och Litauiska blev också lanserade under den sagda perioden. Vi har fortsatt förbättrat våra lokala versioner genom att lägga till mer innehåll och geom implementering av nya funktioner som upplyser kunder om lurendrejerier.

Säkerställer alltid att kunderna är säkra

Making sure customers are always safe trading Binary OptionsTidigare tog vi oss mest an individuella fall för att strida mot lurendrejerierna, men våra senaste funktioner är designade för att kunna adressera problem som att kunden inte alltid är vaksamma på om tjänsten de tänkt använda kan vara lurendrejeri. Vi listade ut att det måste finnas något bättre sätt att upplysa dem om faror. Därför implementerade vi ett utbud av förändringar till vår webbsida designad till att varna dem.

Svartlistnings- och Skurkbegravningssektionen

blacklist

Våra rapporter för lurendrejerier är nu del av den nya Svartlistnings- och Skurkbegravningssektionen. Kunder behöver inte leta för att se om mäklaren är svartlistad eller inte. Listorna i dessa sektioner visar snabb information som kunden kan behöva för att se om de borde undvika den gällande mäklaren och relaterat företag.

Avancerat Varningssystem

Vi har också sett till att, om dom försöker använda riskabla tjänster, kommer ett varningsmeddelande som varnar dem och dirigerar dem till en tjänst med bevisad historik gällande säkerhet och utan olösta klagomål. Genom att ta bort lurendrejare från vår lista, ser vi till att kunder får användbar information gällande farliga tillhandahållare av tjänster innan de gör misstag som kan kosta dem pengar.

Omdömen kan också inkludera andra ledtrådar, så som den färgade lådan under introduktionen, som klart och tydligt anger att mäklaren inte är rekommenderad av Fair Binary Options för handel. Vi tror att detta och andra handlingar som vi utför, tillsammans med fortsatt engagemang för att hjälpa kunder, är vad som utmärker kvaliteten hos Fair Binary Options. Om man tänker långsiktigt, är det enda sättet att bli framgångsrik, att förse kunder med det de verkligen vill ha. Vi hjälper kostnadsfritt kunder som inte är hänvisade från vår sida och även kunder som har problem med tjänster som vi inte har anknytning till.

Vi kommer att svartlista varje företag inom den binära optionsindustrin som inte följer affärspraktiken och som bedrar kunder. Detta är den huvudsakliga värderingen vi tillhandahåller och i många fall kostar det märkbart av våra resurser. Men vi ser detta som en investering i industrin och investering i framtiden.

Lista med de bästa 10 mäklarna

 • Mäklare
 • Minsta insättning
 • Maximal avkastning
 • Recensioner
 • fxmasterbot logo small
 • $100
 • 89%
 • FXMasterBot
 • iqoption logo small
 • $10
 • 91%*
 • IQoption
 • etoro logo 200
 • €200
 • -
Ditt kapital kan komma att riskeras