Granskning av mäklaren HighLow

Granskning av mäklaren HighLow
Siggy Fager
HighLow är en attraktiv och reglerad binära optioner-handelsplattform för “down under”. Vi beslutade att göra HighLow-granskningen eftersom vi ansåg att detta är ännu en utmärkt plattform att presentera för våra australiska, afrikanska och mellanösternkunder. Amerikanska traders kan inte handla via HighLow men de kan testa andra mäklare med stöd för amerikansk handel. HighLow-webbplatsen är enkel... Läs mer
HighLow är en attraktiv och reglerad binära optioner-handelsplattform för "down under". Vi beslutade att göra HighLow-granskningen eftersom vi ansåg att detta är ännu en utmärkt plattform att presentera för våra australiska, afrikanska och mellanösternkunder. Amerikanska traders kan inte handla via HighLow men de kan testa andra mäklare med stöd för amerikansk handel. HighLow-webbplatsen är enkel att använda, utan övermäktiga mängder onödig information. Plattformen är huvudsakligen fokuserad på handel med binära optioner och vi hade mycket kul med deras utmärkta tradinggränssnitt medan vi testade HighLow. Om du är nyfiken på att veta mer om den här mäklarens olika typer av optioner och villkor så läs resten av vår HighLow-granskning. Ta reda på mer om: HighLow tillbakadragande (endast på engelska) HighLow bedrägerier (endast på engelska)
4.5
 1. Förhandsvisning av hemsida

 1. HighLow Översikt Mäklare

  HighLow är en attraktiv och reglerad binära optioner-handelsplattform för “down under”. Vi beslutade att göra HighLow-granskningen eftersom vi ansåg att detta är ännu en utmärkt plattform att presentera för våra australiska, afrikanska och mellanösternkunder. Amerikanska traders kan inte handla via HighLow men de kan testa andra mäklare med stöd för amerikansk handel.

  HighLow-webbplatsen är enkel att använda, utan övermäktiga mängder onödig information. Plattformen är huvudsakligen fokuserad på handel med binära optioner och vi hade mycket kul med deras utmärkta tradinggränssnitt medan vi testade HighLow. Om du är nyfiken på att veta mer om den här mäklarens olika typer av optioner och villkor så läs resten av vår HighLow-granskning.

  Ta reda på mer om:

 2. HighLow Särdrag

  HighLows ägare, RCTM, är ett företag med bas i Australien som innehar ett Australian Financial Services License (ASIC)-nummer: 364264. Vissa av våra läsare, särskilt de som ser en FBO-granskning för första gången, kanske undrar varför reglerad status är en specialegenskap? Svaret är enkelt: reglerade mäklare erbjuder större säkerhet och många av de ytterligare kundskyddsegenskaperna de kan erbjuda kan ses som specialegenskaper såsom segregerade medel, efterlevande av en statlig kundskyddsbyrås föreskrifter, de måste följa ett protokoll vid eventuella klagomål, försäkring av kunders medel osv.

  Så detta är ett utmärkt tillfälle för användare som föredrar att handla i AUD att gå med och få lite ytterligare fördelar som kommer via kampanjerna som är aktiva när vi skriver detta. HighLow-personalen försäkrade oss om att olika kampanjer inte är något ovanligt på deras företag så framtida traders kan förvänta sig mycket godsaker. Den aktuella kampanjen inkluderar upp till 50 $ återbäring på sin första trade.

  Dessutom är en specialfunktion själva produkten. Även om vi vanligen diskuterar dessa ämnen under avsnitten Mjukvara och Tillgångar i granskningen måste vi i HighLow-granskningen nämna de avancerade binära optioner-typerna även här eftersom det är dessa fantastiska binära optioner som kan handlas som är nyckeln till de extraordinära utbetalningarna som erbjuds av denna binära optioner-mäklare. Med HighLow kan handlare uppnå 100 % och mer på traditionella optioner och 200 %+ på on demand-optioner. En annan intressant funktion som vi hittar i HighLow är att inte bara utgångstiden spelar roll men spreaden möjliggör en tightare kontroll av utgången för tradern.

  Dessa fantastiska funktioner kan testas utan problem eller till och med utan att sätta in eftersom HighLow erbjuder ett demokonto, som faktiskt är ett demoläge för hela webbplatsen. Vi kunde inte tro det när vi för HighLow inte ens behövde registrera sig för demot. Det finns inget maximum för hur lång tid demot kan användas och varje demoanvändare får $10 000  att öva med.

 3. Ditt kapital kan komma att riskeras

  HighLow Handels Mjukvara

  Handelsgränssnittet i HighLow är en av de mest användarvänliga vi sett. Handeln är inte statisk men att lägga en trade är utformat på ett sådant sätt att det bara flyter på. De binära optionstyperna är på de översta flikarna. Den andra raden består av föredragna utgångstider. Dessa två funktioner fungerar som ett filtersystem som då endast visar binära optioner, vilket är tillgängligt för handel och uppfyller sökfiltren. De presenterade binära optionerna visas i något som kallas binära optioner-karusellen som möjliggör enkel bläddring med den viktigaste informationen tillgänglig. När vi handlade för HighLow-granskningen fann vi detta verkligt bekvämt.

  De traditionella digitala hög/låg-binära optionerna är en av de första flikarna som användare kan välja. Med HighLow gör dessa instrument att användaren kan få upp till 90 % avkastning vilket faktiskt är riktigt flexibelt med lägsta möjliga investerade belopp från 10 AUD (ungefär 65 kr när detta skrivs). Detta tillsammans med branschens högsta möjliga avkastning för denna typ av instrument.

  Om handlare föredrar snabb trading av binära optioner är även detta möjligt med HighLow. Det enda de behöver göra är att välja “Options on demand”-fliken och välja utgångstid 60 sekunder, 90 sekunder eller 5 minuter. HighLow-granskningen visade oss hur Options on demand kan vara ytterst mångsidigt och flexibelt. Den passar traders som föredrar att nyttja kortsiktiga mönster och gillar dynamik i sin tradingmiljö.

  Den andra typen av binära optioner som erbjuds av HighLow är forextypen Spread HighLow trading. Spread-trading är för investerare som föredrar mer spänning som möjliggör högre risktagande men även högre avkastning som når upp till 100 % och mer. Spread on demand-optioner låter traders känna ännu mer adrenalin när de handlar genom att förkorta upphörandetiderna.

  En av fördelarna med reglerade mäklare är att de har förstklassiga dataströmmar som är säkra och inte kan förvanskas. HighLow använder Leverate som leverantör. En annan intressant sak med HighLow är Traders choice-indikatorn som används av traders för att utvärdera marknadernas riktning. Med HighLow tog vi reda på hur det funkar. Denna funktion är tillgänglig till vänster i handelsfönstret och tillhandahåller kontinuerliga uppdateringar om marknadens rörelser.

  Traders Choice visas för 4 handelsåtgärder och uppdateras varje minut för 15-minutersoptioner, 5 minuter för entimmasoptioner och 15 minuter för dagliga optioner. Det kan även visas/döljas från att visas baserat på önskemål. På detta sett blir traders säkra på att detta verkligen kommer från de val deras kolleger gör.

  HighLow erbjuder även en smartphone-app för att handa i farten. På detta sätt är handelsframgångarna bara ett par tryck på skärmen bort. Mobilappen har stöd för iOS och Android.

 4. HighLow Support service

  HighLow-granskningen bekräftar att 100 % korrekt kundservice faktiskt existerar. Det är inte bara det faktum att denna binära optioner-mäklare är reglerad så att de har färdiga procedurer vid händelse av klagomål. Det är det faktum hur onödig denna procedur är eftersom allt man kanske funderar över finns i en omfattade FAQ som verkligen går in i detalj och ibland ser lite upprepande ut eftersom den är så omfattande.

  Om det finns någon anledning för en kund att kontakta supporten kan de göra detta via e-post där de får prioritet om de inte upprepar frågorna som finns i FAQ-sektionen. Det här känns helt rättvist eftersom det inte finns någon anledning att inte söka lite själv innan man fyller mäklarens inkorg. Traders kan även ta kontakt via telefon om de har bråttom.

  Denna mäklares webbplats har stöd för engelska och japanska men de välkomnar traders från helavärlden, utom USA.

  Det finns ingen live-chatt, något av en besvikelse för en i övrigt fantastisk support.

 5. HighLow Banker och företagsinformation

  För insättning fokuserar HighLow starkt på Neteller. Minsta insättning för Neteller och kreditkort är 50 AUD, en av de lägsta gränserna i branschen. Det är enkelt att sätta in eftersom allt sker elektroniskt. Kunder som använder sig av banköverföring kan även använda denna metod och då är minsta insättning bara 10 AUD.

  Uttag som görs via Neteller sker direkt så användare behöver inte vänta så länge på sina pengar. En 2 % transaktionskostnad tillämpas. Minsta uttag är också 50 AUD. Banköverföringarna hör till branschens snabbaste, de hanteras omedelbart och tar 1-3 dagar att genomföra. Vi använde inte denna metod så vi kan inte bekräfta om så är fallet för internationella kunder. Dessvärre kan kreditkort inte användas för uttag.

  Som nämndes i början av HighLow-granskningen är kundkontona åtskilda från företagets medel och hålls i enlighet med Corporations Act 2001 (Commonwealth of Australia) och relaterade regler, i en klient-penningfond hos National Australia Bank (NAB).

 6. Ditt kapital kan komma att riskeras

Lista med de bästa 10 mäklarna

 • Mäklare
 • Minsta insättning
 • Maximal avkastning
 • Recensioner
 • $250
 • -
 • CryptoRobot
 • iqoption logo small
 • $10
 • N/A
 • IQoption
 • etoro logo 200
 • €200
 • -
 • fxmasterbot logo small
 • $100
 • 89%
 • FXMasterBot
Ditt kapital kan komma att riskeras