Binary Options Robot Recension

Binary Options Robot Recension
Per Svensson
BinaryOptionsRobot är världens bästa autohandelsmjukvara. Det finns många anledningar till varför vi anser detta och vi kommer presentera alla dessa fakta i vår recension av BinaryOptionsRobot. BinaryOptionsRobot kräver ingen nedladdning och har många unika funktioner såsom portföljverktyg för mogenhet och riskinställningar. Recensionen av BinaryOptionsRobot kommer också presentera alla funktioner i VIP-kontot samt all viktig information... Läs mer
BinaryOptionsRobot är världens bästa autohandelsmjukvara. Det finns många anledningar till varför vi anser detta och vi kommer presentera alla dessa fakta i vår recension av BinaryOptionsRobot. BinaryOptionsRobot kräver ingen nedladdning och har många unika funktioner såsom portföljverktyg för mogenhet och riskinställningar. Recensionen av BinaryOptionsRobot kommer också presentera alla funktioner i VIP-kontot samt all viktig information om binära optionsmäklare som investerarna kan använda när de handlar med roboten. För att kunna använda några binära optionsmäklare som roboten har stöd för, så måste investerarna skapa ett nytt konto hos mäklaren genom att klicka på knappen ”Öppna gratis konto” här och registrera sig hos en mäklare från BinaryOptionsRobots dashboard.
5
 1. Förhandsvisning av hemsida

 1. BinaryOptionsRobot Översikt Mäklare

  BinaryOptionsRobot är världens bästa autohandelsmjukvara. Det finns många anledningar till varför vi anser detta och vi kommer presentera alla dessa fakta i vår recension av BinaryOptionsRobot. BinaryOptionsRobot kräver ingen nedladdning och har många unika funktioner såsom portföljverktyg för mogenhet och riskinställningar. Recensionen av BinaryOptionsRobot kommer också presentera alla funktioner i VIP-kontot samt all viktig information om binära optionsmäklare som investerarna kan använda när de handlar med roboten. För att kunna använda några binära optionsmäklare som roboten har stöd för, så måste investerarna skapa ett nytt konto hos mäklaren genom att klicka på knappen ”Öppna gratis konto” här och registrera sig hos en mäklare från BinaryOptionsRobots dashboard.

 2. BinaryOptionsRobot Särdrag

  När det gäller recensionen av BinaryOptionsRobots specialfunktioner så är det bäst att börja med den mest unika funktionen av dem alla. Denna autohandelsmjukvara för binära optioner är nästa generations webbteknologi som drivs helt från serversidan och det finns ingen anledning alls för investerarna att ladda ned den. BinaryOptionsRobot använder sig av backend-anslutningar till mäklarnas API och integrerar med den utvalda mäklaren utan behov av inblandning från investeraren. Notera att investerarna måste öppna ett NYTT KONTO hos mäklarna genom BinaryOptionsRobots dashboard, systemet fungerar inte med existerande konton som kunder redan öppnat hos mäklarna.

  Vad innebär detta för investerarna? Det är lätt! De registrerar sig, väljer en mäklare från dashboarden, sätter in pengar hos mäklaren och sätter på autohandel vid mäklarens namn på dashboarden. Investerarna kan också välja en del extra inställningar för att finjustera sin investeringsportfölj, och dessa beskrivs i följande sektion av recensionen av BinaryOptionsRobot.

  Det finns flera mäklare som stöds av BinaryOptionsRobot för tillfället. BinaryOptionsRobot stödjer reglerade mäklare, samt EU-mäklarfirmor. Så det finns ett stort urval av mäklare som passar alla. När du först registrerar dig, så kommer BinaryOptionsRobot automatiskt välja en slumpmässig mäklare och skapa ett konto så att investerarna inte behöver göra något annat än att sätta in pengar genom att klicka på knappen nedanför och skriva in användarnamn och lösenord som skickas via mail (du kan också skriva in namnet och lösenordet som visas i popup-fönstret). Om de vill använda sig av en annan mäklare, så kan de alltid skapa ett konto från dashboarden hos BinaryOptionsRobot senare. BinaryOptionsRobot-recensionen listar alla mäklare med följande information gällande minsta investering:

  Banc De Binary          $1

  24option                     $25

  OptionFM                   $1

  10Markets                  $25

  PlusOption                 $25

  BinaryBrokerz           $25

  För minsta insättningskrav hos någon av dessa mäklare, se banksektionen av recensionen av BinaryOptionsRobot.

  För att se hur bra det går för BinaryOptionsRobot, så kan investerarna klicka på knappen “Signals” på hemsidan, och snabbt välja signalleverantören, portföljens risknivå och den binära optionsmäklare som de är intresserade av, för att se alla signaler som genererats av denna fantastiska autohandelsmjukvara. Detta visar att BinaryOptionsRobot är den mest transparenta handelslösningen som låter eventuella blivande kunder se handelshistoriken för att vara säkra på att lyckade investeringar som uppnåtts genom handel med BinaryOptionsRobot inte är påhittade, utan baserade på riktiga resultat.

 3. Ditt kapital kan komma att riskeras

  BinaryOptionsRobot Handels Mjukvara

  Vi har redan nämnt att BinaryOptionsRobot är en tjänst som drivs helt från serversidan. Roboten, som är skapad av ett danskt företag, ser till att inte bara antalet lyckade investeringar är högst i branschen, som man kan se under knappen ”Signal”, men också att autohandelslösningen är otroligt lätt att använda, och erbjuder många fantastiska funktioner för att anpassa handelsportföljen på samma gång.

  Efter att ha skapat konto hos en mäklare från dashboarden hos BinaryOptionsRobot, som vi beskrivit ovan, så får investerarna alla funktioner presenterade i en rullmeny. De kan till och med välja flera mäklare om de vill. Alla mäklare kan användas på samma gång för att investera med roboten!

  Investerarna kan ställa in daglig “Stop loss” genom att definiera summan de som mest är villiga att förlora per dag. Det finns också en inställning som låter dem välja summan som investeras per investering (se tidigare stycke i recensionen för detaljer). Investerarna kan inte bara välja storleken på sin insats, men de kan även välja antalet dagliga investeringar genom att klicka på ett av valen från menyn ”Max daily trades”.

  Ytterligare anpassningsmöjligheter ges genom möjligheten att välja vilka tillgångar som det ska investeras i. Bredvid varje valutapar som det går att investera i för tillfället, så finns det en knapps om låter investerarna inkludera eller neka ett valutapar från sin portfölj. Investerarna som vill satsa mot roboten kan ställa in funktionen ”reverse trading”.

  För investerare som vill ha full kontroll över sina investeringar med BinaryOptionsRobot, så finns det också ett särdrag VIP-konto. För tillfället ges detta särskilda priviliegie endast genom kampanjer eller ”värva en vän”-program. Vi föreslår att investerarna håller ett öga på sin inbox ifall de är intresserade av detta eftersom BinaryOptionsRobot ofta har kampanjer där de delar ut VIP-åtkomst för investerare som sätter in pengar hos några av deras mäklare.

  Särdrag VIP-konton tillåter flera ytterligare inställningar. För det första så kan man med ett VIP-konto ställa in mognadsprofilen för portföljen helt enkelt genom att sätta på och av grupper med signaler enligt utgångssummorna. På så sätt kan investerarna antingen sätta på eller stänga av signaler med dagliga, veckovis eller månatliga utgångstider. Investerare som föredrar kortfristig dynamik kommer endast sätta på dagliga signaler, medan de som tänker långsiktigt kanske istället stänger av kortsiktiga signaler.

  Investerarna kan också välja sin portfölj enligt risknivån. Tester har visat att även med högsta risk – en inställning som inkluderar alla investeringar, så är antalet lyckade investeringar 78% under res-perioden. Med låg risk som endast inkluderar de mest säkra investeringarna, så har vinstkursen legat på över 90%. Vinstkursen innebär antalet lyckade investeringar jämfört med totala investeringar.

 4. BinaryOptionsRobot Support service

  BinaryOptionsRobot har huvudsakligen support via livechatt på engelska. Den är aktiv vardagar från 08.00 till 16.00 GMT/Londontid. Supporten är hjälpsam och redo att svara på alla frågor kunderna kan tänkas ha. Som alltid så rekommenderar vi investerarna att ta en titt på FAQ-sektionen innan de kontaktar supporten eftersom många frågor redan är svarade på där. Om livechatten inte är online, så kan investerarna alltid använda kontaktformuläret för att nå kundtjänst. Enligt våra erfarenheter så tog det upp till 48 timmar för supporten att svara på mail under en vanlig arbetsdag.

 5. BinaryOptionsRobot Banker och företagsinformation

  Att sätta in pengar hos mäklare via BinaryOptionsRobot visar sig vara riktigt lätt. Efter att ha registrerat sig hos en mäklare från dashboarden hos BinaryOptonRobot (enbart genom att välja valuta och deras lösenord) så kan investerarna klicka på insättningsknappen och tas då till mäklarnas kontrollpanel där de helt enkelt kan välja betalningsservice och sätta in pengarna. Investerana kommer behöva logga in hos mäklaren för insättningen, så skriv inte vad som helst som lösenord när du öppnat kontot från dashboarden hos BinaryOptionsRobot. Användarnamnet är mailadressen och lösenordet är det som valdes när du öppnade ett konto hos mäklaren. Efter insättningen kan investerarna återvända till dashboarden hos BinaryOptionsRobot och stänga fönstret.

   

 6. Ditt kapital kan komma att riskeras

Lista med de bästa 10 mäklarna

 • Mäklare
 • Minsta insättning
 • Maximal avkastning
 • Recensioner
 • $250
 • -
 • CryptoRobot
 • iqoption logo small
 • $10
 • N/A
 • IQoption
 • etoro logo 200
 • €200
 • -
 • fxmasterbot logo small
 • $100
 • 89%
 • FXMasterBot
Ditt kapital kan komma att riskeras