Binary.com recension

Binary.com recension
Ansgar Pederson
5Den binära mäklaren Binary.com har en lång tradition av onlinegaming och handelswebbplatser. Expertisen som de samlat på sig under årens lopp återspeglas i Binary.coms handelsplattform som levererar några av de allra mest unika produkterna på nätet. I vår recension av Binary.com kommer vi också att presentera andra specifika funktioner som gör denna binära mäklare så... Läs mer
5Den binära mäklaren Binary.com har en lång tradition av onlinegaming och handelswebbplatser. Expertisen som de samlat på sig under årens lopp återspeglas i Binary.coms handelsplattform som levererar några av de allra mest unika produkterna på nätet. I vår recension av Binary.com kommer vi också att presentera andra specifika funktioner som gör denna binära mäklare så populär. Produktutbudet är den mest fantastiska funktionen och bevisar varför tusentals människor väljer denna plattform för binära optioner att handla med. Läs mer nedan i Fair Binary Options recension av Binary.com.
4.5
 1. Förhandsvisning av hemsida

 1. Binary.com Översikt Mäklare

  5Den binära mäklaren Binary.com har en lång tradition av onlinegaming och handelswebbplatser. Expertisen som de samlat på sig under årens lopp återspeglas i Binary.coms handelsplattform som levererar några av de allra mest unika produkterna på nätet. I vår recension av Binary.com kommer vi också att presentera andra specifika funktioner som gör denna binära mäklare så populär. Produktutbudet är den mest fantastiska funktionen och bevisar varför tusentals människor väljer denna plattform för binära optioner att handla med. Läs mer nedan i Fair Binary Options recension av Binary.com.

 2. Binary.com Särdrag

  Som vi redan nämnt i introduktionen till recensionen av Binary.com är huvudfunktionen deras mycket mångsidiga, egenutvecklade plattform för handel med binära optioner. Deras produktutbud skiljer sig något från den vanliga uppsättningen av binära optioner. Men vi tycker att produkterna hör hemma i nästa avdelning. Därför bjuder vi in dig att läsa resten av recensionen av Binary.com för att få reda på vilka produkter som erbjuds.

  Webbplatsen har en annan fantastisk funktion som inte har implementerats som en del av den binära handelsplattformen men som är avgörande när man handlar. Under recensionen av Binary.com älskade vi avdelningen för översikter som levererar flera utmärkta vyer som grafer. Det finns en realtidsgraf, en japansk graf och en interaktiv grafmjukvara med Java(R) som låter användarna köra olika tekniska hjälpmedel och avgöra de möjliga rörelserna för prisförändringar. Detta är ett helt otroligt bra hjälpmedel när man handlar och det la vi märke till när vi testade Binary.com. Inte ens andra plattformar som satsar på att ha bra grafer har analysverktyg på den här nivån.

  Binary.com erbjuder också flera utbildningsmöjligheter på sin webbplats. Medan vi förberedde oss för recensionen av Binary.com deltog vi i ett webinar som erbjöds av webbplatsen. Den är ett fantastiskt sätt att utöka ens kunskaper och handelsfärdigheter. Hos Binary.com kan man se direkt på webbplatsen när webinars äger rum.

 3. Ditt kapital kan komma att riskeras

  Binary.com Handels Mjukvara

  Som vi nämnde i introduktionen är Binary.coms gränssnitt egenutvecklat och erbjuder en mängd olika produkter och underliggande tillgångar. Som användare kan man använda de ytterligare graffunktionerna på webbplatsen för att analysera prismöjligheterna för varje option innan man säljer eller köper. Det innebär att användare kan dra nytta av webbplatsens tekniska möjligheter medan de utnyttjar ett brett utbud av handelsmöjligheter.

  Det finns fem grundläggande typer av binära optioner på Binary.com. Man kan välja mellan Rise/Fall, där man satsar på säkerheten relaterad till startpriset; Högre/lägre binära optioner där man satsar på om priset kommer att landa lägre eller högre än målpriset; Touch/No touch-optioner är de traditionella OneTouch-optionerna och Boundary-optionerna. Man kan också välja mellan de binära optionerna Stays In/Out eller Ends In/Out som finns i den avancerade avdelningen. Tick Trades är supersnabba kortsiktiga affärer som vi använde mest när vi testade Binary.com.

  Nyligen har Binary.com även introducerat flexibla Asian & Digits som körs på slumpprincipen. Här räknar man inte pips utan man satsar i stället på den sista siffran av utgångsdatumet. Detta är intressant och visar på de influenser som spelindustrin har på Binary.com. Det finns även säljalternativet som gör det möjligt för användare att reducera sin risk genom att avsluta positionen innan den löper ut. Vi testade inte den när vi granskade Binary.com, men eftersom den börjar bli standard hos de flesta mäklare är vi övertygade om att den är användbar.

  Precis som våra läsare kan få reda på i recensionen av Binary.com är möjligheterna till synes oändliga. Alla dessa optioner har två möjliga positioner och plattformen erbjuder båda positionerna sida vid sida på ett transparent sätt. Prestandan kan då jämföras och man kan välja själv. Plattformen är i grund och botten mycket enkel, men de avancerade grafverktygen gör den kraftfull för avancerade handlare. Trots det är verktygen inte i vägen för nybörjare som kanske inte besitter alla kunskaper än. För dem erbjuder Binary.com även möjlighet till ett demo-/virtuellt konto som är en fantastisk funktion som vi hoppade över i recensionen av Binary.com eftersom vi även ville fokusera på bankfunktionerna.

  Binary.com erbjuder ett brett utbud av handelsbara tillgångar. Det finns 27 valutapar, 28 index och över 50 slumpade index som är en av de ytterligare, icketraditionella tillgångsklasser som erbjuds av denna mäklare för binära optioner. Det finns tre råvaror, men det finns ännu fler i Sektor-avdelningarna vilket är ännu en innovation. Dessutom finns det smarta valutapar. När vi testade Binary.com hann vi bara testa några stycken – men utbudet är gigantiskt!

 4. Binary.com Support service

  Binary.com erbjuder inte bara drifts- och teknisk support utan hjälper också kunderna med deras övriga problem. Kundtjänsten kan nås oavsett ärende via livechatt, e-post, telefon och uppringning. Det finns telefonnummer för asiatiska och europeiska kunder som har olika kontorstider. Närhelst vi ville ha hjälp av kundtjänsten i vår granskning av Binary.com var det inte svårt att få tag på dem. Det finns också direktnummer och ett nummer för kunder som behöver hjälp om handelsproblem. Ibland kan vissa användare lockas till binära optioner och andra former av uppkopplad handel som en avancerad form av spelande utan att fullt ut förstå riskerna. Företaget samarbetar även med GamCare som är en organisation som stöder folk som återhämtar sig från spelberoende.

  Alla eventuella problem som kan uppstå kopplat till handel och konto löses snabbt, och i allmänhet är kundtjänsten mycket välutbildad. I vår granskning av Binary.com uppskattade vi den snabba hjälp vi fick eftersom det var avgörande för oss att kunna testa alla former av handel. Vi drog fördel av uppringningstjänsten som vi tycker att andra mäklare också borde implementera, och vi var glada att kunna testa den som en del av denna recension av Binary.com som du läser just nu.

 5. Binary.com Banker och företagsinformation

  De har flera olika uttagsmetoder, och den lägsta tillåtna summan är vanligtvis samma som för insättningar. Det kan vara så lite som 10 $ (eller ibland till och med 5 $ för vissa insättningsmetoder). Avgiften för uttag beror mycket på vilken metod som du valt att använda, och eftersom det finns många olika sätt att ta ut på rekommenderar vi att du tar ett snack med någon av deras representanter. Bland uttagsmetoderna hittar du bland annat Skrill, WebMoney, UKash, Liberty Reserve och kredit-/betalkort. Binary.com behandlar vanligtvis uttag inom 24 arbetstimmar, men det kan dröja längre innan pengarna dyker upp på ditt konto. De anger också att behandlingstiden är 5 dagar i en annan del av webbplatsen, så man kanske gör klokt i att anta att den riktiga behandlingstiden är 5 dagar trots att vi under granskningen av Binary.com upplevde att våra uttag behandlades mycket snabbt.

  Att sätta in eller ta ut pengar med Binary.com är ett sant nöje eftersom tjänsterna är utmärkta och drar nytta av ett brett utbud av insättnings- och uttagsmetoder med allt från kreditkort till nätplånböcker. Avgifterna är låga och kraven på uttag är mycket låga jämfört med resten av branschen.

  Som användare kan man använda kreditkort som Visa, MasterCard och Union Pay. Insättningar är omedelbara och uttag kan ta upp till 3 dagar innan de landar på ditt konto. Det lägsta insättningsbeloppet är bara 10 $. Man kan också använda banköverföring och det minsta beloppet för insättningar börjar på 10 $, 25 $ eller 100 $. Bland nätplånböcker erbjuds flera olika alternativ som OKCash, CashU, CasaPay, Perfect Money, Skrill, UKash med flera. Minsta insättningsbelopp börjar på bara 5 $!

  Vissa av tjänsterna stöder inte alla valutor för handelskonton. Banköverföringar är något långsammare än de andra metoderna och har en avgift på 25 $. Behandlingstiden är 3-5 dagar. När vi granskade Binary.com började vi omedelbart med att försöka sätta in det lägsta möjliga beloppet eftersom det är sällsynt lågt för binära optioner, och sedan satte vi in större belopp för att kunna handla fullt ut.

  Företaget bakom mäklaren är Regent Markets med säte i Malta. Vi hoppas att ni läsare fann den här recensionen av Binary.com användbar och rekommenderar att handla med denna fantastiska mäklare.

 6. Ditt kapital kan komma att riskeras

Lista med de bästa 10 mäklarna

 • Mäklare
 • Minsta insättning
 • Maximal avkastning
 • Recensioner
 • $250
 • -
 • CryptoRobot
 • iqoption logo small
 • $10
 • N/A
 • IQoption
 • etoro logo 200
 • €200
 • -
 • fxmasterbot logo small
 • $100
 • 89%
 • FXMasterBot
Ditt kapital kan komma att riskeras