BDSwiss Recension 2018

FairBinaryOptions Broker Certificate
 • Min. insättning $100
 • Max. avkastning 75%
 • Min. insättning $25
 • Mobil Yes
 • Programvara SpotOption
 • Live Chat Yes

BDSwiss är en reglerad mäklare för binära optioner som erbjuder ett brett utbud av intressanta funktioner och kampanjer till sina kunder. Denna utmärkta handelstjänst förtjänar en recension av FairBinary eftersom den uppfyller vår värdegrund. Målet med BDSwiss är att skapa en avancerad handelsmiljö där handlare kan dra nytta av expertisen hos BDSwiss. För att inse hur mycket de har ansträngt sig för att förbättra handelsupplevelsen och funktionerna i förhållande till resten av branschen kan du läsa vår recension av BDSwiss.

 1. Предпросмотр сайта

 1. BDSwiss Särdrag konto

  Som vi redan nämnde i introduktionen till recensionen av BDSwiss regleras denna mäklare för handel med binära optioner av EU-myndigheter. Licensnumret hos Cysec är 199/13. Tack vare att BDSwiss är reglerat kan de skapa en säker handelsplattform eftersom handlarna vet att deras pengar är säkra och att deras dataströmmar inte komprometteras. På grund av att BDSwiss är reglerat kan alla kunder vara säkra på att BDSwiss samarbetar med alla relevanta regelorgan i EU.

  Förutom att vara reglerade erbjuder BDSwiss ett brett utbud av intressanta funktioner som hjälper användarna att få bättre inblick i de viktigaste marknadsrörelserna och möjligheterna. BDSwiss webbplats har ett utmärkt urval av nyheter och recensioner som informerar kunderna om senaste nytt från den binära branschen och mer därtill. I avdelningen för marknadsnyheter hittar man alla dessa nyheter som är tydligt sorterade så att de enkelt kan sökas igenom. Avdelningen är dessutom organiserad med taggar vilket innebär att man enkelt kan se vad ämnet handlar om. Det är visserligen inget nytt, men med taggar kan man enkelt följa de tillgångar som man är mest intresserad av. Taggarna motverkar oordning. Det är ett inslag som vi verkligen uppskattade när vi granskade BDSwiss.

  BDSwiss tillhandahåller dessutom en ekonomisk kalender som, tillsammans med nyhetsavdelningen, minimerar antalet handelsverktyg som behövs vilket möjliggör god och trygg avkastning tack vare att man kan följa marknadsrörelserna i realtid och hänga med i de ekonomiska rapporterna samtidigt som de släpps.

  För att få en bättre inblick i detta och förbättra sina chanser att öka sin avkastning tillhandahåller BDSwiss flera utbildningsmöjligheter som gör att alla kunder får all nödvändig information om marknaderna och binära optioner innan man börjar handla. Dessutom kan handlare med mer avancerade kunskaper ta del av BDSwiss så kallade VIP-lounge där man kan dela med sig av sina erfarenheter till andra handlare och interagera med dem med hjälp av flera community-verktyg och lokala chattrum. Denna funktion var en av våra största favoriter när vi granskade BDSwiss.

  På grund av CyCECs beslut erbjuder inte denna reglerade mäknare någon bonus för binära optioner längre.
 2. BDSwiss Programvara

  I början av recensionen av BDSwiss skrev vi att denna mäklare för binära optioner tillhandahåller en avancerad handelsplattform som är enkel att använda. I denna del av recensionen av BDSwiss ska vi fokusera på den SpotOption-drivna lösningen och alla olika typer av binära optioner som kan hittas där. Handelsgränssnittet är välkänt eftersom det levereras av SpotOption. Dess något generiska färgprofil passar fantastiskt bra eftersom den är så enkel att använda trots de många alternativen och knapparna.

  Denna innovativa plattform levererar utmärkta möjligheter för anpassning, särskilt när det gäller presentationen av handelsfönster. Beroende på hur många affärer man genomför åt gången kan man justera fönstret till att visa bara en, en lista, en tabell eller tre i rad. Det är mycket praktiskt och underlättar handelsprocessen.

  Mäklaren erbjuder ett gigantiskt urval av handelsbara kontrakt för binära optioner. Det finns flera olika typer av binära optioner. Man kan välja mellan traditionella optioner, par, långsiktiga optioner, supersnabba 60-sekundersoptioner (även känt som Turbo), det lukrativa alternativet OneTouch och Ladder – systemet med allra högst avkastning. Med så många möjligheter är det lätt att förstå varför vi hade så kul när vi testade BDSwiss plattform. Man kan ställa in sin portfölj och strukturen för utgångsdatum precis hur man vill.

  En något begränsande faktor för portföljen är att den bara erbjuder ett relativt begränsat urval av tillgångar: 27 aktier, 15 valutapar, 7 råvaror och 20 index. Det ligger visserligen i linje med resten av branschen, och man kan använda valutapar och OneTouch för att expandera sin portfölj, men lite större utbud hade inte skadat. Andra tillgängliga verktyg är handlarval, fördubbling och rollover.

  Ditt kapital kan komma att riskeras
 3. BDSwiss Hjälpa

  BDSwiss har en global kundtjänst med professionell personal som hjälper kunderna erövra marknaden från samma stund de anmäler sig. Man kan få support via telefon, fax, chatt, brev, e-post och sociala medier.

  Det finns över 13 nationella telefonnummer som man kan ringa till. I vår recension av BDSwiss använde vi oss främst av e-post, men det går även att ringa till nationella telefonnummer i Tyskland, Österrike, Schweiz, Spanien, Danmark, Sverige, Norge, Italien, Grekland och fler därtill. Kundtjänsten är mycket hjälpsam och hjälper gärna till med alla eventuella problem som kan uppstå.

  Ditt kapital kan komma att riskeras
 4. BDSwiss Banker och företagsinformation

  När vi granskade betalningsalternativen för BDSwiss använde vi kreditkort. Det är en av de viktigaste tjänsterna som binära mäklare kan erbjuda och vi blev inte besvikna. Betalningsalternativ och överföringar av pengar är viktiga inslag hos alla binära mäklare. Det beror på att det är den process som kunderna använder sig av för att sätta in pengar på sina konton. Det innebär i praktiken att kunderna måste kunna lita på att deras pengar är säkra. Därför lägger vi alltid ner mycket tid på att granska dessa funktioner, inklusive i recensionen av BDSwiss.

  Att sätta in och ta ut pengar är relativt enkelt och kräver bara att man går in på kontrollpanelen på sitt användarkonto och fyller i sina uppgifter med valfri metod. Pengarna dyker inte alltid upp direkt efter att begäran om överföring har skickats in. BDSwiss visar tydligt sina väntetider för varje betalningsalternativ. Ta gärna en titt och bekanta dig med de bästa metoderna för att föra över pengar till och från BDSwiss.

  Du kan använda kreditkort, banköverföring, Maestro, Sofort, PaySafe, Ukash, GiroPay och EPS. Dessa är pålitliga betalningssystem som erbjuder god säkerhet. Dessutom krypteras alla dataöverföringar hos BDSwiss med SSL-kryptering. Kreditkort, Maestro och elektroniska plånböcker levererar omedelbara överföringar. Med banköverföring tar det lite längre tid. När du gör uttag måste du vänta ett tag på att din begäran ska behandlas.

  BDSwiss har en policy om att behandla alla uttag inom högst 48 timmar vilket är relativt lågt jämfört med resten av branschen. I snitt anger BDSwiss att det tar mellan 2 till 7 dagar att få sina uttagna pengar. Minsta uttagsbelopp är 100 $ vilket vi tycker kunde ha varit lite lägre. Uttag med kreditkort åläggs inga avgifter. Avgiften för banköverföringar är 25 $.

  BDSwiss ägs och drivs av BDSwiss Holding Plc som är registrerat i Cypern med kontor i Cypern och Tyskland.

 5. Ditt kapital kan komma att riskeras
BDSwiss Holding Plc
BDSwiss is licensed by CySecBDSwiss
är licensierad
CySec
Reg No.: 199/13

BDSwiss artiklar

Lista med de bästa 10 mäklarna

 • Mäklare
 • Minsta insättning
 • Maximal avkastning
 • Recensioner
 • $250
 • -
 • CryptoRobot
 • iqoption logo small
 • $10
 • N/A
 • IQoption
 • etoro logo 200
 • €200
 • -
 • fxmasterbot logo small
 • $100
 • 89%
 • FXMasterBot
Ditt kapital kan komma att riskeras