BinaryDas Bluffmäklare gjorde att Handlarna förlorade sin vinst
Siggy Fager
FBO svartlistade BinaryDas för länge sedan på grund av deras dåliga uppförande gentemot handlarna. Det viktigaste som FBO tittade på var att denna mäklaren inte sköter uttag på ett professionellt sätt, utan undanhåller pengarna. Tyvärr fick en del handlare aldrig sina pengar tillbaka och det verkar som BinaryDas har stängt ner under tiden. Ändå vill... Läs mer
FBO svartlistade BinaryDas för länge sedan på grund av deras dåliga uppförande gentemot handlarna. Det viktigaste som FBO tittade på var att denna mäklaren inte sköter uttag på ett professionellt sätt, utan undanhåller pengarna. Tyvärr fick en del handlare aldrig sina pengar tillbaka och det verkar som BinaryDas har stängt ner under tiden. Ändå vill FBO varna handlare och vill påpeka varför det är så viktigt att hitta en pålitlig och trovärdig mäklare för framgångsrikt handel med binära optioner. I den här artikeln hittar du två berättelser om handlare som satte sitt förtroende hos fel mäklare - BinaryDas. BinaryDas Obehörig Bonus och Problem med Uttag En av våra läsare kontaktade oss med en berättelse om sin dåliga erfarenhet med denna mäklare. För det första gjorde näringsidkaren en insättning och bestämde sig för att använda BinaryDas automatiska handelssystem, vilket fick honom att förlora alla sina pengar. Efter det blev han kontaktad av sin kontoansvarige, som övertygade honom om att sätta in mer pengar för att handla med riskfri handel som är omöjliga att förlora. Men ändå förlorade näringsidkaren sina pengar och sedan lade BinaryDas mäklare till en obehörig bonus. Handlaren vägrade sedan handla under en längre tid, men några månader senare beslutade han sig för att ge mäklaren en ny chans. Den här gången lyckades han vända sin $2.000 investering till $239.000 i vinst, utan automatisk handel. Men när han ville ta ut sina vinster, fick han veta att hans konto var fryst. Efteråt fick han flera telefonsamtal från personer som hävdade att de kunde hjälpa honom att ta ut sina pengar, men bara mot en provision. Han kontaktade även till BinaryDas rättstjänst som informerade honom om att ett uttag är möjligt, men endast mot den höga avgiften på 15%. Näringsidkaren var mycket besviken och kände sig lurad eftersom många handlare kan ta ut sin vinst utan sådana höga avgifter, men också med bättre användarupplevelser, om man använder andra mäklare. BinaryDas lönsamma Konton vid Stängning En annan handlare gjorde en insättning på $15.000 och accepterade en bonus på $4.500. Han handlade på BinaryDas plattform under ett helt år och fick $74.000 i vinst. När han ansökte om ett uttag, fick han bara de $15.000 han från början satte in och fick ett meddelande om att hans konto hade stängts ner. Näringsidkaren behöll en skärmdump som visar att han har $47.000 på sitt konto, men när han försökte ta ut till sina pengar, blev han tillsagd att hans konto är under utredning. Handlaren kunde inte ta ut sina pengar och ingen ytterligare förklaring gavs. Detta är bara några scenarion som aktörer kan stöta på när man handlar med binära optioner med en bluffmäklare. Det finns mer att läsa om bluffmäklare och dess praxis här. På grund av liknande skäl, är det alltid rekommenderat att endast handla med toppmäklare från vår lista, vilka är trovärdiga och tillförlitliga och att även att ta en titt på svarta listan innan man gör en insättning.

BinaryDas Bluffmäklare gjorde att Handlarna förlorade sin vinst

FBO svartlistade BinaryDas för länge sedan på grund av deras dåliga uppförande gentemot handlarna. Det viktigaste som FBO tittade på var att denna mäklaren inte sköter uttag på ett professionellt sätt, utan undanhåller pengarna.

Tyvärr fick en del handlare aldrig sina pengar tillbaka och det verkar som BinaryDas har stängt ner under tiden. Ändå vill FBO varna handlare och vill påpeka varför det är så viktigt att hitta en pålitlig och trovärdig mäklare för framgångsrikt handel med binära optioner. I den här artikeln hittar du två berättelser om handlare som satte sitt förtroende hos fel mäklare – BinaryDas.

BinaryDas Obehörig Bonus och Problem med Uttag

En av våra läsare kontaktade oss med en berättelse om sin dåliga erfarenhet med denna mäklare. För det första gjorde näringsidkaren en insättning och bestämde sig för att använda BinaryDas automatiska handelssystem, vilket fick honom att förlora alla sina pengar.

binarydas scam

Efter det blev han kontaktad av sin kontoansvarige, som övertygade honom om att sätta in mer pengar för att handla med riskfri handel som är omöjliga att förlora. Men ändå förlorade näringsidkaren sina pengar och sedan lade BinaryDas mäklare till en obehörig bonus.

Handlaren vägrade sedan handla under en längre tid, men några månader senare beslutade han sig för att ge mäklaren en ny chans. Den här gången lyckades han vända sin $2.000 investering till $239.000 i vinst, utan automatisk handel. Men när han ville ta ut sina vinster, fick han veta att hans konto var fryst. Efteråt fick han flera telefonsamtal från personer som hävdade att de kunde hjälpa honom att ta ut sina pengar, men bara mot en provision. Han kontaktade även till BinaryDas rättstjänst som informerade honom om att ett uttag är möjligt, men endast mot den höga avgiften på 15%.

Näringsidkaren var mycket besviken och kände sig lurad eftersom många handlare kan ta ut sin vinst utan sådana höga avgifter, men också med bättre användarupplevelser, om man använder andra mäklare.

BinaryDas lönsamma Konton vid Stängning

En annan handlare gjorde en insättning på $15.000 och accepterade en bonus på $4.500. Han handlade på BinaryDas plattform under ett helt år och fick $74.000 i vinst. När han ansökte om ett uttag, fick han bara de $15.000 han från början satte in och fick ett meddelande om att hans konto hade stängts ner.

Näringsidkaren behöll en skärmdump som visar att han har $47.000 på sitt konto, men när han försökte ta ut till sina pengar, blev han tillsagd att hans konto är under utredning.

binarydas scam

Handlaren kunde inte ta ut sina pengar och ingen ytterligare förklaring gavs.

Detta är bara några scenarion som aktörer kan stöta på när man handlar med binära optioner med en bluffmäklare. Det finns mer att läsa om bluffmäklare och dess praxis här. På grund av liknande skäl, är det alltid rekommenderat att endast handla med toppmäklare från vår lista, vilka är trovärdiga och tillförlitliga och att även att ta en titt på svarta listan innan man gör en insättning.

Ditt kapital kan komma att riskeras

Lista med de bästa 10 mäklarna

 • Mäklare
 • Minsta insättning
 • Maximal avkastning
 • Recensioner
 • $250
 • -
 • CryptoRobot
 • iqoption logo small
 • $10
 • N/A
 • IQoption
 • etoro logo 200
 • €200
 • -
 • fxmasterbot logo small
 • $100
 • 89%
 • FXMasterBot
Ditt kapital kan komma att riskeras