Automatisk Handel med Binära Optioner

Automatisk Handel med binära optioner är en av de snabbast växande nischerna på marknaden. Det är nu uppenbart att nybörjare inte alltid har tid att lära sig alla de viktiga aspekterna av handeln och finansiell analys, trots att binära optioner är mycket lätt att förstå och att handla med.

Med automatisk handel, blir analysen onödig – den avancerade programvaran använder kunskapen av experter som handlar på uppdrag av handlare. Det finns några viktiga aspekter som handlare bör titta efter när de väljer programvara för automatisk handel. Fair Binary Options föredrar robotar som är

 • gratis,
 • webbaserade,
 • pålitliga,
 • stödjer en rad ansedda mäklare.
 • Mäklare
 • Minsta
  insättning
 • Minsta
  investering
 • Max. avkastning
 • Betyg
 • Handel
 • Binära mäklarrecensioner

Om du är osäker på dessa recensioner, ta en titt på vad andra säger och se även varför vi beslutat att inte rekommendera andra tjänster. För ytterligare information om binära alternativ vad gäller automatisk handel, se artikeln nedan.

Jag har inte tid att göra marknadsanalys – Hur kan jag handla med binära optioner framgångsrikt

Att förutsäga riktningen av en tillgångs pris i framtiden är inte lätt. Det kräver förståelse av de grundläggande värderingsbestämningarna, liksom den tekniska aspekten av handel om grafer används. På grund av att det inte alltid är lätt att få en överblick över alla dessa faktorer, har handlare sökt efter en metod för att förbättra sina resultat utan att behöva lära sig marknadsanalyser och för att få erfarenhet först.

Lösningen har hittats med hjälp av introduceringen av den första programvaran för automatisk binär optionshandel. Dessa var dock klumpiga och inte alltid så lätta att använda, så kunden lyckades ofta lösa själva analysen av handel, men i processen förlorade det främsta kännetecknet för binära optioner – enkelheten i att förbereda allt och att handla.

På grund av de ständiga förbättringarna av Internet och algoritmerna har processen med automatisk handel med binära optioner blivit lättare och mer populärt. Övergången till helt webbaserade lösningar, den mest rekommenderade produkten – Binary Options Robot, har gjort det mycket lättare att komma in på marknaden för automatisk handel med binära optioner.

Hur mycket måste jag satsa för att börja med automatisk handel?

Många handlare är intresserade av att veta hur mycket de måste satsa för att börja handla med en viss binär optionsrobot. Det beror på den binära optionsmäklaren som sköter om den automatiska handeln. Vanligtvis är minsta insättningen $200.

Binära Optionsroboten – Programvaruinställningarna

Eftersom det finns olika typer av binära optionsrobotar, är det lätt att förstå att var och en av dem kan vara lite annorlunda, men de flesta av dem har grundläggande inställningar, som minimum handel, det högsta belopp som kan förloras per dag, typen och volymen vid avslut osv. Så kunden kommer i de flesta fall att kunna styra portföljen som handlas med, även om den binära optionsroboten i fråga är en av de mest grundläggande.

Binära Optionsrobotar – Mäklare

Binära optioners programvara för automatisk handel kan integreras med binära mäklare på olika sätt. Eftersom det för tillfället finns flera hundra varumärken runt om i världen för mäklare, har alla ett sätt att integrera och möjliggöra automatisk handel. De bästa binära optionsrobotarna använder bara de bästa mäklarna.

Hur mycket kan jag tjäna med Binär Automatisk Handel?

Detta är den fråga som handlarna är mest intresserade av att höra svaret på. Binära optioners automatiska handelstjänster tenderar att lova mycket men i verkliga livet, kan resultatet bli mycket annorlunda. Ett exempel på sådana löften är BinaryBoom som lovar $17,000 per vecka (endast på engelska). Det finns många anledningar till varför detta inte är troligt att hålla.

Varför ska du prova automatisk handel med binära optioner?

Tja, uppenbarligen är tanken att detta ska underlätta handeln för den genomsnittliga kunden. Många som handlar med binära optioner har inte någon erfarenhet av handel på den finansiella marknaden. Vissa förstår inte ens de grundläggande begreppen.

Även om det inte kan rekommenderas för näringsidkare som inte förstår riskerna med att investera – men den automatiska handeln med binära optioner gör det lättare att komma in på marknaden utan rädsla för att förlora. Signaler som genereras genom automatisk handel placeras enkelt av programvaran. Systemet kräver för det mesta inte mycket användarinmatning.

Med den automatiska programvaran för handel, räknar näringsidkaren med att signalleverantören levererar den kompetens han saknar och använder den för att  erhålla vinst på marknaden. Det låter verkligen häpnadsväckande och på många sätt är det det. När det gäller manuell handel, måste näringsidkaren känna till alla de olika volymrörelserna, trenderna, och priserna på underliggande tillgångar. Detta kan göras genom att analysera diagram och se på de olika grundläggande indikatorerna som sker dagligen, veckovis och månadsvis. Det automatiserade handelssystemet möjliggör för handlare att göra en vinst utan att behöva ha omfattande kunskap om handelsprocessen.

En annan fördel med att använda automatiserade system är att du inte behöver sitta vid datorn hela tiden. Detta är fördelaktigt för personer som har fullspäckade scheman och inte kan vara fysiskt tillgängliga hela tiden.

Binära Optionssignaler eller Binär Automatisk Handel

Så du kanske känner dig lite förvirrad nu. Varför nämner vi binära optionssignaler om målet med artikeln är att förklara vad handel med binära optioner är. Jo, dessa två begrepp är sammanflätade. Binära signaler innefattar också idén att göra det lättare för vanliga människor att få bättre resultat på marknaden. Signalleverantörerna genererar signaler, antingen genom algoritm eller genom professionella handlare med erfarenhet och som använder informations- och kommunikationsteknik för att presentera dem för kunderna. Kunderna väljer sedan om de vill följa de råd som kommer via signalerna och handeln som bygger på den.

Robot-signals-300x214Automatisk Handel = Signaler så du inte behöver handla manuellt

Med binär automatisk handel är det lite annorlunda. Handlare behöver inte manuellt välja signalen för att handla eller välj någonting. Allt sker automatiskt. Detta innebär att kunden i de flesta fall inte behöver göra något för att göra sin placering. Systemet gör det själv. Men affärerna som genereras av systemet kallas fortfarande “signaler”, det är bara att signalerna automatiskt handlar på den binära optionsplattformen i det här fallet.

Fördelen med ett automatiskt handelssystem med hög kvalitet är att handlarna kan utföra flera placeringar med olika tekniker utan att ständigt behöva titta på eller övervaka marknaden. Detta gör det mycket enklare att hantera olika konton, eftersom det kan vara ganska svårt att hantera dem manuellt.

Programvara för Automatisk Handel med Binära Optioner

Det finns olika typer av automatiska handelstjänster för binära optioner. De skiljer sig främst när det gäller designen. När vi skriver design, menar vi inte grafisk design, som brukar kallas “utseende och känsla”, utan utformningen av handelssystemet.

Binära optioner Experter som Handlar Automatiskt

Som vi redan nämnt, använder många av dessa tjänster algoritmisk handel, medan andra använder professionella handlare. Algoritm handel är bättre i de fall där kunderna föredrar kortsiktiga affärer eftersom dessa algoritmer kan upptäcka mönster som de programmerats för mycket snabbt och de kan handla med kort utgångstid. Professionella handlare är bättre för daglig handel och längre löptider.

Men för kundupplevelsen, kommer den viktigaste delen av den automatiska handeln med binära optioner att vara mjukvarudesignen. Detta syftar på det sätt programvaran har utformats. När binära optioner handlas manuellt, handlas de enkelt från en webbaserad plattform från webbläsaren, så att handlarna inte behöver tänka så mycket på hur plattformen används.

All Programvara för Automatisk Handel är inte skapade lika

När det gäller design, finns det olika iterationer, men i denna kategori hänvisar vi till programvara för automatisk handel med binära optioner som måste laddas ner och installeras som ett fristående program på kundens dator. Detta innebär att näringsidkare måste registrera sig på operatörens webbplats och vid behov, betala för en licens för att få en länk för att ladda ner programvaran och installera den på sin dator. Efter det behöver man göra inställningarna i programvaran, främst genom att ange information för de valda mäklarna och inloggningsuppgifter. Beroende på vilket program, behöver fler eller färre inställningar justeras innan programvaran är i drift.

Problemet med denna metod är att de flesta användare får problem med nedladdning och installation av programvaran. Detta är förståeligt – vi lever på 2000-talet där människor är vana vid att leta efter lösningar som fungerar och inte kräver mycket ansträngning. Positivt är att fristående programvara förmodligen kommer att vara mer stabil än nästa typ av lösning för automatisk binär handel som vi presenterar.

c02282373-300x163Programvara för Automatisk Handel med Binära optioner – Plugin för Webbläsare

Den andra typen av automatisk handelsprogramvara vad gäller binära optioner är via plugin. Tanken här är att använda funktionen modern webbläsarstöd – anslutningar – för att göra ett program som kommer att köras som en överlagring av den automatiska handeln tillsammans med den valda mäklarens handelsplattform. Vanligtvis får man en sidopanel med vissa inställningar. Även om detta verkar mycket praktiskt, är det i många fall den sämsta designen eftersom många fortfarande arbetar på att hitta ett sätt där programvaran använder läget för plattformen för att skriva ner signaldata direkt i gränssnittet på mäklarens handelsplattform.

Detta är en mycket klumpig lösning och troligen den värsta typen av programvara för binär automatisk handel. Installationen kan vara enklare än med fristående programvara, men detta är inte alltid fallet. Ibland måste en plugin laddas ned och installeras på samma sätt som den vanliga programvaran. Ofta är denna lösning mindre stabil och säkert, eftersom det beror på vilken webbläsare som används och dess prestanda.

Webbaserad 100% Automatisk Handel är det bästa valet

dashboard_popup_robot1-300x201Utan att ens röra vid ämnet vad gäller utförandet av binära optioners automatiska handel, kommer vi till det senaste sättet att genomföra automatisk handel. Den nya strategin respekterar den webbaserade karaktär som binära optioner har och behåller huvuddragen som binär optionshandel står för – på nätet, ingen nedladdning, via webbläsaren. Tanken är att alla nödvändiga inställningar finns i webbläsaren och att man kan aktivera eller inaktivera automatisk handel med ett enkelt klick. Webbaserade lösningar verkar bli det mest populära sättet att handla binära optioner på, eftersom ingen installation krävs.

Den automatiska handelsprogramvaran som körs från servern ger en bra erfarenhet samtidigt som mäklarens handelsplattform används för att placera handeln. Det finns inget som tyder på att handeln görs annat än att den läggs till i listan av handel som skett.

Priser & Aktiveringsnyckel för Roboten

Många kunder frågar hur mycket dessa lösningar för automatisk handel för binära optioner kostar. Det finns inget unikt svar här. Vissa tar ut en avgift för programvaran, medan andra inte gör det. Vissa kräver månadsabonnemang medan andra säljer programvarulicenser för större versioner. Många erbjuder även en gratis version som inte innehåller alla alternativ som den fullständiga versionen har och som man får via köp. I vissa fall tillhandahålls färre kontroller, medan det i andra fall är så att inte alla mäklare är tillgängliga.

Betald programvara kräver vanligen en aktiveringsnyckel från leverantören för att få den att fungera. Detta är ett skydd mot de som försöker ladda ner den utan att betala. Detta är också en orsak till att många kunder tror att det finns en försvagning eller en keygen (aktiveringsnyckelsgenerator) för binära optionsrobotar. Vi är inte medvetna om att hackare har utvecklat något för att försöka få tillgång till detta program gratis, men det är mycket troligt att tillgången skulle blockeras från mäklarens sida.

Gratis programvara för automatisk binära handel

Om du inte vill betala för den binära optionsrobotens programvara, finns det ingen anledning att gå omkring och letar efter keygens och försvagningar. Det finns väldigt bra gratis automatiska binära handelstjänster där allt du behöver göra är att registrera dig och ange kontot. Våra favorit, som kan ses i listan nedan är Binary Options Robot. Den är fri och är webbaserat och kräver inte någon nedladdning .

APPLEMAC-300x160Binära optioner för Mac

Det är inte alla automatiska handelslösningar för binära optioner som har en version för Mac. Plugin-lösningar kan fungera i vissa fall och inte i andra. Det säkraste sättet är att välja en webbaserad lösning, som ovannämnda Binary Options Robot. På detta sätt kan handlare vara säkra på att det kommer att fungera på alla plattformar, utan installation.

Binära optionsroboten – bluff eller inte

Binära optionsrobot-sektorn är mångsidig och det är svårt att säga att varje tjänst är bra. Vissa kanske inte är så illa, men en del använder skräpposttaktik som får oss att misstro dem. Vissa är en total bluff som jagar kunder med deras “tjäna pengar snabbt” system. Det finns inget sådant. Fall inte för det. Det är också viktigt att den binära optionsroboten du valt inte har mäklare som är en bluff, annars kan du stöta på problem vad gäller uttag. Ta en titt på vår svarta lista för att veta vilka mäklare du ska undvika.

BinaryOptionRobot Top Banner

Lista med de bästa 10 mäklarna

 • Mäklare
 • Minsta insättning
 • Maximal avkastning
 • Recensioner
 • $250
 • -
 • CryptoRobot
 • iqoption logo small
 • $10
 • N/A
 • IQoption
 • etoro logo 200
 • €200
 • -
 • fxmasterbot logo small
 • $100
 • 89%
 • FXMasterBot
Ditt kapital kan komma att riskeras